sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kotona jällen


Neljä viikkoa Prahassa meni tosi nopeasti, tuntui ettemme olisi olleet siellä kuin viikon. Nyt olemme jo palanneet koteihimme Suomeen.

Viimeiesen kouluviikon ohjelmana oli kankaanpainantaa, mutta pyysin päästä mielummin opettelemaan pitsinompelua, koska olen Suomessa painanut niin paljon kangasta. Tämä onnistuin, ja pitsiopettaja taisi olla vain mielissään. Viimeisenä perjantaina meidät vietiin vielä syömään ravintolaan.

Näiden viikkojen aikana ehdimme nähdä, kokea ja oppia paljon. Nähtävyyksiä ja museoita tuli kierrettyä niin kouluaikana kuin vapaallakin. Kuvassa olemme Prahan vanhassa kaupungissa sijaitsevan astronomisen kellon edessä.

Suosittelen lämpimästi vaihto-oppilaaksi lähtemistä kaikille, jos vain kielitaito riittää ulkomailla opiskeluun ja elämiseen.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti kirjoitukset eivät lopu tähän, koska milenkiinolla lukisin edelleenkin. Tämä kaikille jotka olitte sen kuukauden toisaalla! Aloitin Unkarista koska siellä oli Katja ja samalla lukasin toistenkin postaukset.Toivon antoisaa ammattiin oppimista ja muutakin mukavaa ahkerat tytöt....;D

    VastaaPoista