perjantai 8. huhtikuuta 2011

Järgmine peatus: Helsingi

Tere, viimeistä viedään! Neljä viikkoa on lentänyt ohi hujauksessa ja huomenna olisi kotiinpaluun aika. Tänään oli viimeinen koulupäivä Tallinna Tööstushariduskeskuksessa, ja luokasta lähteminen, luokkalaisten hyvästeleminen ja opettajan halaaminen oli aika haikeaa. Okei, vaan kuukausi, mutta siinä ajassa on jo kerinnyt kuitenkin tottua ja kiintyä tähän paikkaan! Kuukausi Tallinnassa on ollut mahtava, harmittaa kyllä lähteä jo huomenna takaisin Suomeen.

Meillä ei ole ollut hirveästi aikaa kirjoitella tänne, kun näköjään on hurahtanut edellisestä postauksestakin jo ties kuinka kauan. Tässä välissä on kerinnyt tapahtua vaikka mitä, mutta toisaalta emme ole tehneet paljoa mitään ihmeellistä - päivät olemme viettäneet koulussa, illat kaupungilla kulkien. Tässä välissä myös puolet tästä neljän hengen porukastamme on kerinnyt sairastua, kun Anna vietti viikon kipeänä sängyn pohjalla ja Jasminkin muutaman päivän. Sara & Sanni ovat onneksi pysyneet terveenä!

Tallinn Music Weekin ensimmäisenä iltana törmäsimme Vabaduse Väljakilla satoihin ja satoihin kynttilöihin, joilla muistettiin Siperiaan karkotettuja ja vangittuja ihmisiä.

Tallinn Music Week -perjantai, olimme Mustpeade Majassa Vanhassakaupungissa. Anna, Sanni, Jasmin & Sara.

Tallinn Music Week -lauantai, jonka vietimme RockCafessa.

Yksi RockCafessa soittanut bändi, Outloudz (aivan mahtava, suosittelemme!).

Vanhaakaupunkia

Sanni & Jasmin Rocca al Maressa

Viron taideteollisuus- ja muotoilumuseo, jossa Sara & Sanni piipahtivat eräänä päivänä.

Yksi koulutyömme. Meidän piti ensin muotoilla paperista nuken päälle luomus, sitten ommella se (kaikki tekivät samasta kankaasta). Tämä tulee koulun muotinäytökseen muutaman viikon päästä, harmi, ettemme pääse näkemään sitä catwalkilla! Designissa meillä oli ideana ydinvoimaräjähdyksen uhri.

Meidän koulumme (tai no, nyt jo entinen koulu).

Kävimme tänään myös tutustumassa Eesti Kunstiakadeemiassa (Estonian Academy of Arts).

1 kommentti:

  1. Kiitos, hyvä ja mielnkiitoinen juttu, sekä erinomaiset kuvat....;)

    VastaaPoista