maanantai 21. maaliskuuta 2011

Terveisiä sateisesta Szegedistä!

Täällä on satanut perjantaista saakka, mutta äsken aurinko putkahti esiin. Edellisviikon lopulla aloimme saada vaatteita näyttämään vaatteilta ja enään puuttuu hienosäätöä. Kävimme myös tehtaassa jossa tilattii juhlavaatteita miehille ja naisille eri maista ja paikanpäällä ne muokattiin asiakkaalle sopivaksi. Samassa tehtaassa oli myös kodintekstiilejä matoista tyynyihin. Vierailu oli hyvin mielenkiintoinen. Viikonloppu kului miltein sisätiloissa sateen vuoksi, osa kävi elokuvissa ja tuhlaamassa rahaa tuliaisiin ja vaatteisiin.

Tänään maanantaina kävimme Naturtex - tehtaassa. Se valmisti ihanan pehmeitä peittoja ja tyynyjä polyesteristä ja puuvillasta. Tehtaan opas osasi erittäin hyvin englantia ja sen takia teki tehdaskierroksesta mielenkiintoisen. Tehtailun jälkeen menimme lempi torille syömään lempi herkkuja ja sen kautta takaisin kotiin. Ja nytten istumme mäkkärissä juomassa kahvia.

Päivän mietteet:
Miksi
- matkalaukku alkaa näyttää liian suurelta
- lompakko liian pieneltä
- mäkkäristä saa parhaimmat kahvit ja kahviherkut
- pitää olla huono sää
- ei ole irtokarkkeja?

Terveisin Unkarin tytsyt

3 kommenttia:

 1. Voi toisia, mäkkäristä vaan :D Me saadaan tuol keskustasta ihan mistä vaan tosi hyviä leivoksia, jäätelöä, kaakaota, teetä ym. Ei käy kateeksi :D Mut irtokarkkeja löytyy huonosti täältäkin. Teatterilla oli

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta tajusin itteni laittaa lukijaksi!!!
  Kyllähän se Unkari on pullien ja kakkujen sekä herkkujen maa..;) Mutta mäkkäriin on helppo mennä ja siellä on samalla netti hommakin ja herkulliset leivosvalikomat ja kahvilan puolella on löhösohvat. Niin ja melko edullista, sekin viellä! Toikin on totta ,että matkis lihoo, ku rahatkin hupenee.....;)

  VastaaPoista
 3. En kyllä ihan allekirjoita tota Mäkkärin parhautta (Akabella <3), mutta surkea irtokarkkitilanne on kyllä tuttu. Tai ylipäänsä se onneton karkkitilanne, siinä ei paljon Bocit ja Tibit lohduta :(

  VastaaPoista